lauantai 19. maaliskuuta 2016

Muiden opettajien töitä

Kuten aiemminkin, meillä oli nyt todella paljon tuotesuunnittelusta töitä. Meillä oli valokuvaukseen painottuva kurssi, perspektiiviohjelman käyttöön painottuva ja sitten hieman satunnaisempi kurssi.

Valokuvaukseen painottuva kurssi:

Tämä kurssi oli aika työläs tehtävien määrän takia, sillä suurin osa tehtiin kotona. Minulla ei ollut tunneilla kameraa mukana, sillä en omista itse kameraa, joten kuvasin puhelimella. Kurssin alussa keskityimme pääasiassa kameran toimintoihin, Onneksi nykyajan puhelimissa on suurin osa kameran perustoiminnoista, ja parhaiten minulle jäi mieleen tarkennuksen ja valkotasapainon säätäminen, sillä niistä on eniten ollut hyötyä jo nyt. Eräänä kotitehtävänämme oli mennä puolentoista tunnin valokuvausreissulle ja tässä on pari hyvää otosta matkalta.




Perspektiiviohjelma kurssi:
Tämä kurssi oli todella lyhyt, ja sen aikana teimme muutamia eri perspektiiviharjoituksia Adobe Illustratorilla ja suunnittelimme perspektiivin avulla laukun. Kurssin alussa opettelimme tosin myös eri kuvankäsittelyohjelmien käyttöä, jota ennen katsoimme Coco Chanel elokuvan ja teimme sitten inspiraatiotaulun opettajallemme siitä. Perspektiiviohjelmalla teimme pylväsharjoituksia ja taloharjoituksen. Täytyy sanoa, että ohjelma on todella vaikeakäyttöinen ja simppelin laatikonkin tekemiseen meni todella kauan! 
 Laukun suunnittelussa käytimme luokkalaistemme toiveita avuksemme. Kirjoitimme lempivärimme ja jonkun lempiasian lappuun ja vaihdoimme päikseen. Minun aiheeni olivat Hip Hop ja keltainen. Suunnittelin niiden avulla sitten keltamustan olkalaukun, jonka kyljessä oli tanssiva hip hop henkinen ihminen. Tein siitä luonnoksen, sitten tein sen käsin perspektiivillä ja tein myös koneella siitä perspektiiviversion. Tässä käsin tehty versio:
"Satunnaisempi" kurssi:
Tällä P:n kurssilla keskityimme pääosin vartaloiden kopiontiin ja elävän kokoisen rokkityypin maalaamiseen. Oma tyylini oli alternative rock, joten tein siihen liittyvän noin 170-senttisen naisen. Edellisessä jaksossa minun piti palauttaa myös muutama vaatehistoriapaneeli, mutta olin kadottanut ne ja jouduin tekemään ne uudestaa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti